2019 augusztus 18 és 20.

JÁTÉKOS PROGRAMOK GYERMEKEKNEK

Kedves kicsik és nagyok!

Játszatok velünk!

2019.08.18-án 14 órától különböző ügyességi feladatokon keresztül mutathatjátok meg tudásotokat. A játékok során pecséteket gyűjthettek. Az összegyűjtött 9 pecsét fagylaltra váltható, melyet a vízibár büféjében vehettek át. Játékos programjaink helyszíne az ugrótorony mögötti füves terület. Rossz idő esetén a program a termálfürdő fedett területén (a fallabdapályán) kerül megrendezésre.
Jelentkezni: 5-14 éves korig lehetséges.

A játékok részletes leírása:
1. Célozz és dobj: Dobj a kifeszített ponyvára és gyűjts össze 100 pontot dobásaiddal. Ha ügyesen célzol, jutalmul pecsétet kapsz.

2. Ügyes pincér: Juttass el egy vízzel teli poharat a tenyereden egyensúlyozva a kijelölt pályán úgy, hogy a pohár ne essen le a tenyeredről és zsebeld be a következő pecsétet.

3. Ugráló pingpong labda: Fújd át a pingpong labdát a vízzel teli poharakon pohárról pohárra. Arra figyelj, hogy a labda ne essen ki a pohárból. Ha sikerül bezsebelheted a következő pecsétet.

4. Kreatív ugróiskola: Ugrálj a megadott szabályok szerint és pecsétet kapsz.

5. Kenguru: Szorítsd a labdát a combod közé és ugrálj páros lábbal a kijelölt pályán pecsétért cserébe.

6. Konzerv-gólyaláb: Lépegess óvatosan a konzervdobozok segítségével a kijelölt úton és gyűjts pecsétet.

7. Labdagurító: Guríts legalább 3 labdát az asztal végén rögzített poharakba és pecsétet kapsz.

8. Vízipisztoly lövő: A vízipisztoly segítségével lődd át a zsinórra helyezett poharat a kiindulási pont túloldalára, ezután pecsételtess egyet.

9. Buborékpukkasztó: Lyukassz ki 10 buborékot a kezeddel és pecsétet kapsz.

2019.08.20-án 14 órától kézműves programokkal kedveskedünk a gyerekeknek. (Origami, gyöngyfűzés, papír állatok készítése, rajzolás, színezés, logikai feladatok) A programok helyszíne a termálfürdő aulája. Minden kézműveskedő egy gombóc fagylaltot kap, melyet a strand büféjében vehet át.

Bónusz játékok:
2019.08.18-án 16.00 órakor homokvárépítő versenyre várunk benneteket, melynek helyszíne az ugrótorony mögötti homokos focipálya. A legkreatívabb építményt egy gyermekbelépővel díjazzuk.
(A jelentkezéseket 15:45-ig várjuk a recepción)

2019.08.20-án 16.00 órakor búvár verseny kerül megrendezésre a tanmedencében, 16:30-kor pedig a bátrabb búvárok mutathatják meg merülési képességeiket a 2m-es sportmedencében. A játékosok feladata a különböző merülő játékok felhozatala a medence aljáról. A legügyesebb búvárt egy egész napos gyermekbelépővel jutalmazzuk.

Eredményhirdetés, díjazás 17:00-kor. (Rossz idő esetén a homokvárépítő verseny elmarad.)

Várunk minden játszani vágyót!

Sok szerencsét és jó szórakozást kíván a Várkertfürdő csapata!

  • hu_HU